90DAYS

Med 90DAYS ønsker vi at give dig de bedst mulige forudsætninger for at komme i bedre form, forbedre dine spisevaner, tabe uønskede eller måske farlige kilo og generelt øge din sundhed.

ALLE kan være med
Verdensmesteren og den dobbelte Europamester i boksning, Dennis Holbæk har sammen med Fitness Classic® i Kolding udviklet dette helt unikke træningsprogram, som tager udgangspunkt i kost, holdtræning og personlig vejledning. Det er tilrettelagt således, at alle kan være med. Det er i den forbindelse vigtigt at understrege, at det er én selv man ’konkurrerer’ med – og ikke resten af holdet.

Forløbet er baseret på funktionel træning/holdtræning 4 gange om ugen (på lukket hold), hvor hver træning har sin fast tilknyttede instruktør. Vores instruktører er nogle af landets bedste og mest erfarne, og de har hver især speciale i netop denne slags hold, hvor udgangspunkt og niveau kan være meget forskelligt fra person til person.

Dokumenteret virkning
Før konceptet blev sluppet endeligt løs, er der i to år blevet arbejdet, testet og udviklet på denne unikke kombination mellem træning og kost, og indtil nu har mere end 800 deltagere på 90DAYS haft meget stort udbytte af programmet, og deltagerne har gennemsnitlig tabt mere end 12 kilo fedt pr. person, fået mere muskelmasse og en generelt sundere livsstil. Og velværen, der følger med, udmønter sig typisk såvel fysisk som psykisk.

Er 90DAYS noget for dig?
Programmet henvender sig ikke udelukkende til meget overvægtige mænd og kvinder, dvs. mennesker der måske allerede har fået – eller er tæt på at få en eller flere livsstilssygdomme, men også til alle andre, der ønsker at komme i sit livs bedste form og som sidegevinst tabe det farlige fedt omkring maven.

Hvordan træner vi?
HIIT (High Intense Interval Training)
To af de 4 ugentlige træningspas består af H.I.I.T, som er en ekstrem effektiv metode at forbrænde fedt, bibeholde muskelmasse samt forbedre kondition og koordination.
Det er her den samlede mængde energi, man forbrænder, der er interessant – jo højere intensitet, desto flere kalorier forbrænder du pr. minut.

Viking Walk
Viking Walk er en videreudvikling af det, mange kender som Cirkeltræning. Her indgår alt fra frie og funktionelle øvelser til øvelser med redskaber som vægtstænger, kettlebells, medicinbolde og meget mere.

EXTEND
EXTEND er den sidste træningsform, som indgår i 90DAYS. EXTEND er en træningsform, som er udviklet af Fitness Classic. Træningen læner sig meget op ad, hvad atleter og eliteudøvere træner – blot på et individuelt tilpasset niveau, hvor alle kan være med.

Alle træningsformer bliver tilpasset individuelt i vægt og udførelse, således at de passer til den person, som udfører øvelsen.

Med 90DAYS får du:
Holdtræning 4 gange om ugen – på et fast og lukket hold.

Login til over 300 lækre og sunde opskrifter (morgenmad, frokost og aftensmad), testet og udviklet af forløbets tilknyttede kostvejleder, Pia Thau.
HUSK: Dette er ikke kur, men vejen til en vedvarende kostomlægning/livsstilsændring.

Adgang til lukket online-forum, hvor du og din holdkammerater kan bruge/støtte hinanden og/eller stille spørgsmål om kost eller træning til vores instruktører eller tilknyttede kostvejleder.

Måling af fedtprocent og centimeter/kropsmål ved start, midtvejs og slut.

Vejning hver uge – samme dag og tidspunkt.

Test af relativ styrke (maxtest) ved start, midtvejs og slut.

Konsultation samt måling af blodtryk ved start og slut (evt. undervejs efter behov).

KOM I DIT LIVS BEDSTE FORM

Kontakt os gerne for mere information på telefon 75 50 50 40, og/eller aftal en personlig snak – om dit livs bedste beslutning.

Er du klar til den første dag i dit nye liv?

Pris: 90DAYS – kr. 5.000,- – (inkluderer Fitness Classic-medlemskab under forløbet)